20.000 receptov na Vareche!

redakcia - fotkaredakcia, 9. februára 2012
A je to tu! Dnes, t.j. 9.2.2012 bol na Varechu pridaný recept, vďaka ktorému máme ku dnešnému dňu zverejnených 20.000 receptov!

Recept na Omáčku k pečenému mäsu pridala dnes používateľka cistinka . A keďže sa jedná o naozaj krásne číslo, posielame jej pekný darček – Súpravu na elegantné podávanie pokrmov Fiesta.

Týmto sa zároveň chceme poďakovať úplne všetkým Varecháčom, ktorí každý deň trávia na Vareche svoj čas, pridávajú recepty, pomáhajú si navzájom v diskusiách, a nachádzajú na našich stránkach pohodu, dobré nápady, pekné priateľstvá a všeličo iné...

Srdečne blahoželáme a hor sa do ďalšej 20 –tisícky receptov!
@zareaguj


Diskusia k článku

klaura
jeeej gratulujem cistinke aj redakcii ...
evusik
veľká gratulácia patrí celej redakcii, všetkým prispievajúcim varechám a aj samotnej výherkyni :-)
vierik
@cistinka gratulujem,aj celej Vareche a Varecháčom za takú úžasnu stránku ako je VARECHA.
damisa
gratulujem @cistinka a samozrejme aj redakcii za super stránku, hlavne za to, že nám spríjemňujete každý deň. Keď si otvorím počítač, tak moja prvá cesta je kliknúť na varechu čo je tu nové a hneď je lepšia nálada, pri čítaní receptov, zážitkov a diskusií zistím koľko spriaznených duší má človek vo svete a aj za to Vám patrí vďaka, takže držte sa, aby sme ešte dlho mohli "kliknúť" a vedieť, že ste tu s nami.
matata1
@cistinka gratulujem, taktiež Vareche a všetkým varecháčom. Som šťastná, že som náhodou zablúdila na takúto skvelú stránku, a našla som tu takú skvelú partiu ľudí. Som na Vareche závislá, musím sem aspoň na chvíľku nakuknúť. Vďaka všetkým za inšpiráciu, skvelé recepty, nápady, diskusie a zážitky.
sylvinka
ja sa tiež pripájam ku gratulácii a ďakujem redakcii za túto skvelú stránku,kde sa naozaj cítim ako doma,a presne,ako píšu dievčatá hore,keď prídem domov,je to prvá stránka,ktorú otváram,a keď sa mi náhodou stane,že tu pár dní nemôžem byť,začínam mať "abstinenčné" príznaky.Ešte raz,redakcii veľká vďaka!
jerica
@redakcia Vďaka redakcii za perfektnú web stránku , všetkým za inšpiráciu, skvelé recepty, nápady, diskusie a zážitky.
Pozdravujem všetkých ktorí boli zúfalí , nevedeli čo variť a tu na varecha.sk si našli svoj recept a zostala im závislosť nie len na varení ale aj na perfektnej www.varecha.sk.
brituska
Ku gratulácii sa pripájam aj ja ,sama som sa vdaka Vareche naučila piecť super.
babidka
ja blahozelam nam vsetkym !!!Dakujem redakcii ale zaroven aj vsetkym , ktori sa radi podelia so svojimi receptami s ostatnymi :-) Este si pamatam , ako sme nedavno jasali nadsenim ked pribudol recept cislo 2 500...:-)))
tetrisss
Mam rada tuto stranku, pozeram ju ako prvu kazdy den, super je aj moznost svojej kucharskej knihy s neobmedzenym rozsahom, su tu super prispievatelia, takze komu zagratulovat?, cistinke, samozrejme a vsetkym ostatnym :)
tatranka
Blahoželám vlastne všetkým Varecháčom,redakcii,že dokázali a podielali sa na krásnych receptoch a tak naplnili ozaj pekné číslo.Čistinke,ktorá sa trafila svojim receptom do 20.000-covky a zaslúžene získala peknú výhru.Veď krásnych a dobrých receptov už pridala na Varechu neúrekom.Nech Varecha aj naďalej má kopec výborných varecháčov...)))
jasminab
Čistinka, blahoželám...zaslúžiš si to, celý život, čo sa poznáme, sa mám čo od Teba učiť. Vďaka aj vareche sa skvelú inšpiráciu, ktorú často využívam v osobnom i profesionálnom živote.
kata50
Táto stránka sa dostáva do povedomia čoraz väčšieho počtu ľudí. A to zásluhou redakcie, varecháčom a diskutujúcim. Za to všetko patrí veľká vďaka a blahoželanie ku 20 000 receptom. A v túto chvíľu je ich už aj viac. Držím palce všetkým :-))
dorisa
blahoželám, moje prianie o výhre sa splnilo:)
aroooo
Je to krásne, toľko receptov a toľko skvelých receptov, neviem, neviem, ale asi u mnohých z vás, nielen u mňa bude Moja kuchárska kniha praskať vo švíkoch, čo je tam už toľko receptov.Ďakujem všetkým a samozrejme aj redakcii za túto moju každodennú "drogu", ktorá poučí, pobaví......a keby ešte aj uvarila!??? :::::)))))
sladkacokolada
@cistinka pridávam sa ku gratulantom, pekný recept, krásne číslo...mňa by to tiež prekvapilo, tak ako si písala pod receptom, tiež nesledujem množstvo receptov, ale redakcia určite sleduje a preto prajem aby bolo receptov čo najviac, lebo Varechu budú potrebovať ešte aj moje deti. Spolieham sa na Vás:). Škoda, že ten darček nevidíme, alebo dorisa ano?
hubata
Milá @redakcia , to je aj vaša zásluha že sa tu cítime dobre a vieme kde máme kliknúť ak chceme osvedčený, dobrý recept. @cistinka dostala darček po zásluhe, lebo jej recepty sú vynikajúce, chutné, pridá pekné foto a jasný, zrozumiteľný popis receptu. Darček si zaslúžila k čomu jej tiež blahoželám.
tiestos
Krásne čislo....Ďakujem našej Vareche každodennej a nesmierne sa teším s každého nového receptíku. Veľká vďaka Varecháči,len tak ďalej... :-))
bobarka
Gratulácia pre Varechu!!! Vďaka však okrem redakcie, patrí aj všetkým,ktorí ju pomáhajú tvoriť svojimi vynikajúcimi receptami, radami aj vtipnými príspevkami.Veľa zdaru do ďalšej tisícky.
fiby
Dúfam, že 30.ooo-ci recept bude môj! Blahoželám cistinke.
kuchticka
Mila @cistinka , srdecne ti gratulijem k vyhre, zasluzis si ju.
Vazena redakcia, vam dakujem za vasu snahu udrziavat "poriadok" na tejto oblubenej stranke.
rela
Pripájam sa ku gratuláciam. Vďaka výborným receptom, dobrým radám a postupom napísaným "polopate" ako hovorí @jerica robím veci, ktoré sa mi predtým nedarili.
palokuchki
Blahozelam @cistinke k vyhre. Naozaj si to zasluzi. Popridavala na Varechu uz tolko krasnych receptov. Vareche a jej clenom zelam vela dalsich krasnych receptov a nech nam tu vydrzi ta prijemna priatelska atmosfera.
3sandra3
pripájam sa ku gratulácii.... máš naozaj super recepty
zvoncek
som veľmi rada, že 20000 vyšlo za jednu z najaktívnejších varecháčok, blahoželám Ti @ čistinka
salinka
Uz pisem trocha oneskorene, je uverejneny 20078 recept, ale aj napriek tomu @cistinka srdecne gratulujem, naozaj si si vyhru zasluzila. A Vareche znovu jedno velke DAKUJEM.
elisticka
jeeeeeej ja som asi posledna:-)) ale blahozelam vareche ze sa jej nazhromazdilo toooooolko receptikov a @cistinke blahozelam k vyhre:-))

kristina47
posledná som ja,srdečne gratulujem,je to moja obľúbená stránka zároveň všetky varecháčky pozdravujem a teším sa na ich skvelé recepty a inšpirácie.Ja ešte neviem vkladať takže zatiaľ len ako pozorovateľ čitateľ.
lucincek
aj ja oneskorená sa pridávam ku gratulácii cistinke, rovnako ako aj nasej vereche:) ďakujem (veľmi mi pomáha táto stránka, hoci sa k nej často nedostanem, a keď už som tu tak nie dlho, je mi tiež ľúto, že nemôžem komentovať všetko čo by som chcela..... ale stačí mi že vidím tu chodíte) :))



 



TOPlist