Foto: Olinecka
Recept mam svoj oddavna peciem mojej rodinKolac je bez plnky a vydrzi ked sa hned nezje dlho.Rada ho peciem na Vianoce.
50-60
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Heru vyslahame s praskovym cukrom dopenista.Pridame mlete orechy postupne muku a nakoniec sneh z bielkov.
- 2
Cesto rozotriemena vymasteny mukou vysypany plech rovnomerne.Pecieme na 200℃ asi 15 minut.
- 3
Žltky vymiesame s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom.Polevu rozotrieme na horuci koláč nechame stuhnut.Potom krajame rezy
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A namiesto Hery používam maslo, ale to ja všade, a pravda, že keď už musí byť margarín, tak Hera.