Príloha i samostatný chod. Odporúčam podať k uvedeným rybím na mojej vareche alebo k perličke na hruškách.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Neolúpané zemiaky sparíme vcelku. 
- 2
Nakrájame na tenké plátky, naložíme na ne kaviár alebo tenké plátky húb-hľuzoviek. Posypeme soľou a bylinkou. Pokvapkáme olejom. 
- 3
Podávame s vínom ako samostatný chod alebo k predošlým rybacím chodom či perličke. K drahým hľuzovkám podávame kvalitné víno, odporúča sa i červené, nielen biele. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu