Príloha i samostatný chod. Odporúčam podať k uvedeným rybím na mojej vareche alebo k perličke na hruškách.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Neolúpané zemiaky sparíme vcelku.
- 2
Nakrájame na tenké plátky, naložíme na ne kaviár alebo tenké plátky húb-hľuzoviek. Posypeme soľou a bylinkou. Pokvapkáme olejom.
- 3
Podávame s vínom ako samostatný chod alebo k predošlým rybacím chodom či perličke. K drahým hľuzovkám podávame kvalitné víno, odporúča sa i červené, nielen biele.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu