Foto: ciernalabut
Boli sme na lyžovačke v Alpách a tak sme do auta brali veci, čo dlho vydržia. Tak jeden večer vznikol tento zemiakový ježko, plnený Zobraziť celý popisBoli sme na lyžovačke v Alpách a tak sme do auta brali veci, čo dlho vydržia. Tak jeden večer vznikol tento zemiakový ježko, plnený domácou klobáskou a ovčím, udeným syrom. Ako prílohu sme ugrilovali cuketu a pridali jeden kúsok vyprážaného syru....proste "zdravá" večera ... :)
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
V zemiakoch narežeme pásiky a poriadne naplníme klobáskou a syrom, posolíme a položíme navrch plátok másla a dáme na cca 45-60 min do rúry.
-
2
Cca 10 minút pred tým ako budú zemiačky hotové na každý zemiak položíme plátok prosciutta a plátok syru a na plech pridáme nakrájanú cuketu.
- 3
Podávame ....
- 3
:-)
Boli sme tam 12ti, každému chutilo, ale fajnoví slováci na vareche sa tvária ako by jedli len "vznešené jedlá"
Asi sa sem naozaj neoplatí nič pridávať