Zemiakovo–šunková roláda
Ján Tomeček
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
120 g, uvarené prepasírované |
|
120 g |
|
120 g |
|
1 ČL |
|
|
|
Plnka: | |
150 g, surová pomletá |
|
30 g |
|
1 ks |
|
na potretie |
|
Postup
-
1
Zo zemiakov, masla, múky vypracujeme cesto.
- 2
Vyvaľkáme na hrúbku 1 cm. Potrieme plnkou a stočíme do rolády.
- 3
Potrieme žĺtkom a na vymastenom plechu upečieme pri teplote 200 stupňov do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu