Foto: lyali
Za tento recept ďakujem kolegynke Lucii. Tento šalát, či nátierka je pripravená z čerstvého zeleru. Zaujímavé je jeho spracovanie - 2x ho pomelieme na Zobraziť celý popisZa tento recept ďakujem kolegynke Lucii. Tento šalát, či nátierka je pripravená z čerstvého zeleru. Zaujímavé je jeho spracovanie - 2x ho pomelieme na mäsovom mlynčeku. Chuťovo je jemný.
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny. Zeler a cibuľu očistíme.
-
2
Mlynček na mäso v pozore :-)
-
3
Zeler pokrájame na menšie kúsky a 2x pomelieme. Pomelieme aj šunku spolu s uhorkami (len raz). Cibuľu pokrájame najemno.
-
4
Zmiešame spolu s taveným syrom a podľa chuti pridáme tatársku omáčku (asi 2 PL, alebo nahradíme kyslou smotanou, či bielym jogurtom).
-
5
Okoreníme čiernym mletým korením.
-
6
Dobrú chuť :-)
Diskusia k receptu