Zelerovo-šunkový šalát
	        Autor receptu: lyali
	         
	        
	        Za tento recept ďakujem kolegynke Lucii. Tento šalát, či nátierka je pripravená z čerstvého zeleru. Zaujímavé je jeho spracovanie - 2x ho pomelieme na mäsovom mlynčeku. Chuťovo je jemný. 
Postup
- Pripravíme si suroviny. Zeler a cibuľu očistíme.
 - Mlynček na mäso v pozore :-)
 - Zeler pokrájame na menšie kúsky a 2x pomelieme. Pomelieme aj šunku spolu s uhorkami (len raz). Cibuľu pokrájame najemno.
 - Zmiešame spolu s taveným syrom a podľa chuti pridáme tatársku omáčku (asi 2 PL, alebo nahradíme kyslou smotanou, či bielym jogurtom).
 - Okoreníme čiernym mletým korením.
 - Dobrú chuť :-)