Zelerová nátierka

prezyvka - bez fotkyprezyvka, 4. januára 2010
6
porcií
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1/2 hrnček
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Obielime stredne veľký zeler uvaríme ho do polomäkka (cca 10 min).

  2. 2

    Ošúpeme väčšie kyslé jablko a oboje nastrúhame na väčšie rezance.

  3. 3

    Pridáme pretlačený cesnak, biely jogurt, kari korenie, soľ, a posekané orechy. Zamiešame, podávame na celozrnom chlebe alebo sendviči.

Diskusia k receptu

olika
Uf, samé zdravé veci! Určite to urobím. Zeler máme radi v každej podobe. Myslím si, že je to nedocenená zelenina.
sovka62
To teda určite vyskúšam, len dúfam, že sa mi podarí zohnať kyslé jablko. To čo sa predáva, je väčšinou sladké. Skúsim zohnať nejaké Ontário od drobnopestovateľov, to ja naozaj kyslé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia