5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 700 g |
|
| 300 g (-hrášok,mrkva,kukurica) |
|
| 150 g strúhaný |
|
| 1 črievko |
|
| 100 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
| podľa chuti |
|
| 1 kocka |
|
Postup
-
1
Pripravíme si kuracie prsia na kocky.
-
2
Cibuľku nakrájame najemno, slaninku na malé kocky a cesnak na plátky.
-
3
Na oleji opražíme cibuľku, cesnak a slaninu. Pridáme kuracie kocky a zalejeme vodou so zeleninovým bujónom.
-
4
Keď je mäsko hotové, pridáme syr črievko a mrazenú zeleninu. Podusíme ešte 5 min. a pred koncom dochutíme a posypeme strúhaným syrom.
-
5
Podávame s ryžou a hranolkami. Dobrú chuť :)









Diskusia k receptu