Foto: marttina
Tento recept patri k jednoduchsim, rychlym na pripavu a velmi chutnym. Je vyborny aj ako predjedlo, ako samotna porcia alebo priloha k jedlu. Inspirovana Zobraziť celý popisTento recept patri k jednoduchsim, rychlym na pripavu a velmi chutnym. Je vyborny aj ako predjedlo, ako samotna porcia alebo priloha k jedlu. Inspirovana cinskou kuchynou.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozohriatom oleji oprazime zelenu fazulku do chrumkava.
- 2
Pridame sojovu omacku lahku, podla mnozstva fazuliek tak, aby sa v nej vsetky omocili - cca 4 polievkove lyzice. Pridame polovicne mnozstvo tmavej sojovej omacky, pridame pretlaceny cesnak, hodime za hrst chilli susenych lupienkov a povarime 3-5 minut podla potreby.
- 3
Posypeme sezamovymi semiackami a servirujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@nonna Dakujem, teraz ho ozaj treba, kedze tu leje ako z konve posledne dni. A tesi ma, ze sa recept zapacil, treba uz len vyskusat. Dobru chut!