Zaúdené kačacie prsia s kelom
Roman Kováč
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 17. januára 2012
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 17. januára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kačacie prsia umyjeme, osušíme, ochutíme soľou a čerstvo zomletým korením.
- 2
Na spodok panvice vložíme piliny. Panvicu položíme na oheň. Keď začnú piliny dymiť, vložíme do panvičky rošt a položíme naň kačacie prsia. Prikryjeme pokrievkou, oheň stlmíme a údime asi 12 minút.
- 3
Chutnou prílohou môže byť dusený kel s cibuľkou opečenou na mede.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.retigo.cz/UserFiles/HRC_0910_2010HVsP.pdf...
Po 12 minutach budu kacacie prsia krasne mäkucke a stavnate.
Piny sa daju kupit od spolocnosti weber, ktora ponuka zahradne grili.
Panvica hlbsia a aby tam vosiel rost, alebo mriezka.