Foto: martinis
Dusená cuketa "zasnežená" tvarohom a petržlenovou vňaťou.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu umyjeme a pokrájame na hrubšie kolieska.
- 2
Na väčšej panvici rozohrejeme lyžicu oleja, pridáme kolieska cukety, osolíme a dusíme podľa chuti - ja kratšie, nech je cuketa chrumkavá.
- 3
Až je hotová, pridáme tvaroh a petržlenovú vňať. Dosolíme, premiešame, môžme podávať :)
- 4
Takto pripravená cuketa je chutná so zemiakmi ako hlavné jedlo alebo s pečivom ako večera.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu