Zapekaný zubáč so syrovo-vínovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009
Zapekaný zubáč so syrovo-vínovou omáčkou
Foto: Pravda

Suroviny

200 g
150 g
50 g
50 g
150 ml
0,03 l




Postup

  1. 1

    Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán, anglickú zeleninu udusíme na masle, vložíme do zapekacej misky, prikryjeme vínovou omáčkou a zapekáme.

  2. 2

    Syrová omáčka: Mäkký syr rozpustíme v mlieku, pridáme biele víno, prevaríme, zahustíme solamylom.

Diskusia k receptu

Vymazať
prhlavka
Zubáč je moja najobľúbenjšia rybka..do receptu idú samé dobré veci, vyskúšam, vďaka za recpet




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia