Zapekané palacinky s bryndzou

redakcia - fotkaredakcia, 5. júla 2009

Suroviny

12 ks
300 g
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bežným spôsobom upečieme 12 palaciniek a naplníme ich bryndzovou náplňou.

  2. 2

    Dobre zmiešame prelisovanú bryndzu, 100 ml kyslej smotany, nasekanú jarnú cibuľku a dosolíme. Touto zmesou naplníme palacinky zložené ako šatôčky a dáme do vymastenej zapekacej misky.

  3. 3

    Celým vajíčkom a jedným žĺtkom zjemníme 150 ml smotany, dobre rozmiešame a nalejeme na palacinky. Pokropíme rozohriatym maslom a dáme zapiecť do rúry.

  4. 4

    Namiesto cibuľky môžeme do náplne pridať nasekaný kôpor alebo pažítku.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: