Zapekané fliačky s jablkami

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
70 g
0,5  kg
75 g
50 g
30 g




Postup

  1. 1

    Uvarené cestoviny premiešame s maslom. Olúpané a na hrubšie plátky pokrájané jablká podusíme s cukrom, citrónovou šťavou a postrúhanou kôrou.

  2. 2

    Podusenú zmes zmiešame s fliačkami, pridáme nadrobno posekané orechy a hrozienka. Do maslom vymastenej formy vložíme pripravenú zmes a zapečieme.

  3. 3

    Marmeládu zmiešame s teplou vodou a polejeme ňou jednotlivé porcie.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia