Zapekané filé

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

600 g
1 PL
1 PL
1 PL
4-5 listkov
1 plátok
50 g
1 PL
100 ml
1,5 kl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bylinky umyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Tie rozmixujeme spolu so striedkou z chleba, zmäknutým maslom a so žĺtkom.

  2. 2

    Čiastočne rozmrazené, umyté a osušené filé opečieme na oleji z oboch strán (asi 5 minút), vyberieme a odložíme do tepla. Pripravíme si omáčku.

  3. 3

    Do výpeku prilejeme smotanu, ochutíme soľou, korením a zahustíme zásmažkou. Premiešame a krátko povaríme.

  4. 4

    Opečené filé potrieme z jednej strany pripravenou bylinkovou zmesou a dáme zapiecť na 8 až 10 minút do vyhriatej rúry pri teplote 180 °C. Rybie filé podávame s opekanými zemiakmi a pripravenou omáčkou.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: