Suroviny
600 g |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
4-5 listkov |
|
1 plátok |
|
50 g |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
100 ml |
|
1,5 kl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bylinky umyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Tie rozmixujeme spolu so striedkou z chleba, zmäknutým maslom a so žĺtkom.
- 2
Čiastočne rozmrazené, umyté a osušené filé opečieme na oleji z oboch strán (asi 5 minút), vyberieme a odložíme do tepla. Pripravíme si omáčku.
- 3
Do výpeku prilejeme smotanu, ochutíme soľou, korením a zahustíme zásmažkou. Premiešame a krátko povaríme.
- 4
Opečené filé potrieme z jednej strany pripravenou bylinkovou zmesou a dáme zapiecť na 8 až 10 minút do vyhriatej rúry pri teplote 180 °C. Rybie filé podávame s opekanými zemiakmi a pripravenou omáčkou.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu