5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
500 g |
|
200 g |
|
100 g |
|
250 g |
|
100 g alebo iný plesnivý syr |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Uvarime si cestoviny podla navodu na obale, na trosku tvrdsie, kedze zapekanim nam este zmaknu.
- 2
Do velkej misy si nakrajame sampiony na vacsie kusky, sunku na kocky, mozarellu a nivu na kocky a postruhany eidam. Vsypeme do nej aj uvarene cestoviny a premiesame.
- 3
Do druhej misky si dame bambina, smotany, cesnak a koreniny a mozme aj sol, a poriadne premiesame.
- 4
Pripravime si zapekaciu misu, dame do nej cestovinovu zmes, polejeme to bambinom a dame do vyhriatej rury na 200 stupnov na 15min. Potom este posypeme zvysnym eidamom a zapecieme do zlatista asi 10min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu