Foto: silvinuska6
Tento recept vznikol pri otvorení chladničky a zistení čo v nej vlastne máme :-D
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Vezmeme si baklažán nakrájame ho na kolieska poukladáme ho na plech posypeme grilovacím korením na zeleninu na to poukladáme paradajky tiež na kolieska nakrájane na to štvrťky sampionou poukladáme hermelín nato zasa baklažán paradajky sampiony mozzarelu a poslednú vrstvu baklažan a paradajky
- 2
Dáme zapiecť na 200 stupnov 20 minut potom na to pridáme eidam a necháme zapiect kym sa nerozpustí syr je to rýchle a výborne
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu