Zapečené exotické ovocie so zmrzlinou
Foto: shanshi
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Predhrejeme si rúru na 220 stupňov.
- 2
Mango a ananás ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a dáme do malej zapekacej misky. Vymiešame kokosové mlieko s vajíčkom, cukrom a zázvorom a zmesou zalejeme ovocie.
- 3
Pečieme v predhriatej rúre na strednej priečke približne 20 minút. Horúce ovocie ozdobíme jedným kopčekom vanilkovej zmrzliny.
- 4
Shan'shi Tip: Ovocie môže byť ľubovoľné. Alternatívu zahŕňa napríklad papája, pomaranče, mučenky alebo karamboly. Ak sa vám páči viac domáce ovocie, je možné použiť marhule, hrušky, slivky, lesné plody alebo čerešne.
Tiež zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu