Foto: faktja
cvikla trocha inak :-)
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
90 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cviklu očistím a nakrájam na kocečky, na oleji oprazim cibuľu a pridám cviklu a celé strúčiky cesnaku, podlejem vodou a podusím...
-
2
...do kyslej smotany vmiešam solamyl, soľ, kari korenie a biele korenie a vylejem na cviklu, nechám prevrieť a hotovo...
-
3
...zajka si vykostim, naložím najlepšoe cez noc do "pácu" zo zakysanky, vajec, korenia, cesnakovej pasty a soli...na druhý deň mäso prudko opečiem na panvici, dám do jenskej misy, zalejem zvyškom pácu a dám do rúry piecť...
-
4
...v rámci delenej stravy podávam tak ako na obrázku...ale ako príloha sa k tomu najlepšie hodí zemiaková kaša...dobrú chuť ...:-)
Diskusia k receptu