Vývar s restovanou zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009 23:55
Ďalšie recepty »
Vývar s restovanou zeleninouFoto: Pravda: Marek Velček

Varí Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

4
porcie
20 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme klasický vývar z mäsa, kostí a koreňovej zeleniny. Kuracie prsia, cukinu, brokolicu a šampiňóny nakrájame.

  2. 2

    Kuracie prsia osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko opečieme dozlatista, potom pridáme ostatnú zeleninu.

  3. 3

    Všetko orestujeme a vložíme do zohriateho vývaru.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist