Vývar s restovanou zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009
Vývar s restovanou zeleninou
Foto: Pravda: Marek Velček

Varí Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 l
200  g
100 g
100 g
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Pripravíme klasický vývar z mäsa, kostí a koreňovej zeleniny. Kuracie prsia, cukinu, brokolicu a šampiňóny nakrájame.

  2. 2

    Kuracie prsia osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko opečieme dozlatista, potom pridáme ostatnú zeleninu.

  3. 3

    Všetko orestujeme a vložíme do zohriateho vývaru.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia