Vypražané plnené bedle

peter64 - fotkapeter64, 19. januára 2011

Ďalší recept z hubami.

Suroviny

2 ks
2 plátky
1 kssoľ




Postup

  1. 1

    Klobúky osolíme. Na stranu z lupeňmi položíme plátok šunky, ementálu a druhý plátok šunky. Položíme druhý klobúk silne pritlačíme a obalíme v troj obale. Vyprážame na miernom ohni.

  2. 2

    Množstvo surovín si určíme podľa toho koľko sme nazbierali bedli. Podávame zo zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi v šupke alebo zemiakovým šalátom.

Diskusia k receptu

dorisa
Výborné papaníčko, ja robím bez šunky a syra, aby vynikla chuť bediel.
vladkaku
My máme zásobu vysušených a aj pomletých na mlynčeku na kávu. Tie v celku sa dajú pripraviť tak, že ich na nejakú chvíľu namočíme do mlieka a potom klasika - trojobal. Nie je to ako čerstvé, ale poteší to.
vladkaku
dorisa zo ZH, tá fotka predtým sa mi viac páčila.Ako teraz pôjdem k Vám na tú super haruľu? Hvizdoška? Alebo ETAPA?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia