Foto: methi
Suroviny
|
|
na vyprážanie |
|
na cesticko: | |
2 PL (cícerová múka), 1 plna, 1 plocha |
|
1 PL |
|
|
|
štipka |
|
|
|
|
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Fazulove struky umyjeme a dobre vysusime. Pokrajame ich na velkost, aku chceme.
- 2
V miske zmiesame prisady na cesticko. Vody pridame tolko, aby vznikla hustejsia kasa.
- 3
V hrnci zohrejeme dostatok oleja, aby sa struky fritovali. Struky postupne vyprazime do zlatista.
- 4
Podavala som so zemiakovou kasou a grilovanymi mrkvickami. http://www.akochutimasala.blogspot.in/2011/01/grilovane-mrkvicky.html
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
v Kerale by sa robila pakora tak, že sa nakrája zelenina na malé kúsočky, obalí suchým koreneným besanom až potom sa pridáva po troške voda, aby sa to dalo v ruke spojiť, oni nerobia cestíčko,
@nelajsia je to výhoda cícerovej múky, nenapije olej tak, ako sme tu my zvyknutí @methi pekný recept :-)