Vyprážaná plnená pečená kapia

marijanna - fotkamarijanna, 14. augusta 2014
Vyprážaná plnená pečená kapia
Foto: marijanna

. . .Zavarala som a konecne som vyskusala tieto super plnene vyprazane kapie. Velmi chutia teple a taktiež studene. . .Odporucam

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

6 ks (alebo červená paprika)
6 ks
6 ks
6 ks
 (múka, strúhanka, vajce)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Papriky upecieme v rure,celu. Umytu osusenu. Po upeceni ju dame do hrnca a zakryjeme. Lahsie sa olupe. Ja som zavarala a papriky som piekla rano. To som robila na veceru. Ocistene papriky od semienok a koze nechame na servitke odkvapkat. Potom plnime sunkou,syrom a hranolcekom fety. Ja som plnila dvoma druhmi sunky,dala som toustovy syr a fetu. To som mala v chladnicke :-) Obalime v trojobale a vyprazame len tolko,aby sa zapieklo,do zlatista,nakolko je vsetko hotove,len proste to vyprazime. Podavame s kyslou smotanou a prilohou podla chuti. My sme si ktomu dalu papriky zlte nakladane v smotane,to je nova specialita z Bosny. Mnam. Foto je ubohe. . .Nestihala som dekorovat. Hlavne ze je to prudko jedle :-) Prijatnoooo

    Vyprážaná plnená pečená kapia - obrázok 1
  2. 2

    . . .

    Vyprážaná plnená pečená kapia - obrázok 2
  3. 3

    , . .

    Vyprážaná plnená pečená kapia - obrázok 3

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
@alexdidi vyzeraju superrr mne o recepte hovorila kamoska s Bosny uz v mojich receptoch spominana Gordana. . .Aspon som pripomenula recept :-) @daguska joj to fakt neviem. . Teraz sme boli v Bosne a jedli pri neveste tie papriky,tak som ich kupila. Su v takej plastovej miske,papriky tie svetle masite a su v smotane. Neni ani kysla ani sladka taka husts je,oni to volaju kajmak :-) ked zozeniem recept dam vediet :-)

Pridaj komentár k receptu: