Vianočný punč

mormelo - bez fotkymormelo, 21. decembra 2013
Vianočný punč
Foto: mormelo

Tento vianočný punč pochádza z jednej Bratislavskej reštaurácie. Je veľmi dobrý už ho robievam viac rokov a známy si ho nevedia vynachváliť.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 l
1 l
0,3 l
2 ks
7 ks
2 ks
2 ks
4 PL




Postup

  1. 1

    Uvaríme čaj, prilejeme víno a rum. Zohrievame na teplotu tesne pod varom. Pridáme škoricu, klinčeky. Nakoniec dáme med a dobre premiešame. Osladíme podľa chuti. Ovocie nakrájame na kocky a dáme do šálky a prilejeme punč.

Diskusia k receptu

nonna
Jediná otázočka, na čo aj cukor, med nestačí? Musí to byť dosť sladké.... Ukladám do KK a dávam na FBčko, nech si pochutí viacero fajnšmekrov. Pohodové Vianoce!
mormelo
Ono v podstate med stačí lebo osladi ale kto ma rád sladšie tak trstinový cukor je len podľa chuti, predsa víno je suché. Každý podľa svojej chuti ale ten cukor je len na každom z nás.
Pekné Vianoce
nonna
Lajky sú okrem Slovenska aj z Česka, USA, Kanady, Srbska a Chorvátska. GRATULÁCIA!
misiacikk
musím len a len odporučiť, robila som ho na koncoročnej našej akcií vo firme a veľmi kladné ohlasy.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia