Foto: flavia
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jablko najprv očistíme a postrúhame. Potom ho zmiešame so škoricou. Kyslú smotanu zas zmiešame s vanilkovým alebo kryštálovým cukrom.
- 2
Do menšieho plechu dáme vrstvu keksov. Na to dáme postrúhané jablko a tenšiu vrstvu smotany.
- 3
Potom vrstvíme len kekse so smotanou kým nám výjdu suroviny. Vrch posypeme orechmi s posekanou čokoládou a pokvapkáme medom.
- 4
Nakoniec necháme aspoň 2 hodiny v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nesnažila som sa o tiramisu, je to len taká ..variácia
@medovnicek - dakujem :)