Vianočná kapustnica
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si cibuľovo–paprikový základ, zalejeme vývarom, do hrnca vložíme údené rebrá, pridáme koreniny a spolu varíme.
- 2
Po uvarení kosti vyberieme, vložíme kapustu, obraté mäso a klobásu, sušené hríby ktoré sme vopred namočili do studenej vody.
- 3
Polievku môžeme dohustiť nastrúhaným zemiakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
kucharky vtedy sa u nich zabijalo tak bola este ovela bohatsia , recept 47
zlatyfond.sme.sk/dielo/1396/Vansova_Recepty-prastarej-ma...