Foto: llilla
keď mne tieto jednoduché jedlá chutia :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky si uvaríme spolu so solčankou.
- 2
Na oleji speníme cibuľku. Pridáme nakrájanú tofu salámu, paradaju, papriku, bylinkový perník ( mletá rasca, bazalka, yzop, majoránka, saturejka, tymián) a mletú červenú papriku so štipkou čili. Prilejeme 2 naberačky vývaru zo zemiakov. Tekutinu necháme takmer vydusiť.
- 3
Nakoniec primiešame zemiaky. Môžeme ešte posypať pažítkou. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu