Večerný bielkovinový natural koláč fotorecept

rous5 - fotkarous5, 30. novembra 2013
Večerný bielkovinový natural koláč (fotorecept)
Foto: rous5

Poznáte večerný bielkovinový chlieb? Výborný je. To ma inšpirovalo trocha improvizovať a tu je výsledok :) V recepte je použitý proteín - proteín je Zobraziť celý popisPoznáte večerný bielkovinový chlieb? Výborný je. To ma inšpirovalo trocha improvizovať a tu je výsledok :) V recepte je použitý proteín - proteín je doplnok výživy určený skôr pre športovcov, je to prípravok s vysokým obsahom bielkovín. Predáva sa vo forme prášku, s rôznymi príchuťami, proteín je sám o sebe sladký. Kúpiť sa dá v obchodoch so športovou výživou alebo vo fitness centrách.

12
porcií
20 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

200 g
50 g
70 g
2 ks
2 ks
1 lyžička
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Proteín , orechy, kokosová múčka, med a žĺtka, všetko zmiešať dokopy, postupne pridávať podľa potreby vlažnú vodu, kým nevznikne hustejšia hmota.

    Večerný bielkovinový natural koláč (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z bielkov vyšľaháme stuhý sneh a ten pomaly vmiešame do proteínovej zmesy. Dáme na menší plech s papierom na pečenie a pečieme.

    Večerný bielkovinový natural koláč (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

denyany
zaujimave... proteinovy chlieb mi chuti, tak skusim aj kolac.
kali
Ja som nemala protein, tak som ho nahradila susenym ryzovym a ovsenym napojom a prihodila lanove semiacka a bol super. Dakujem :-)
rous5
@vanesalinson ak máte pocit že to bude veľa kľudne uberte, treba experimentovať, ja som to nejako neriešila, ale som za, bude vláčnejší, inak je tuhý :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia