Vanilkové rožteky

lucuska1234 - bez fotkylucuska1234, 13. júla 2012
20 minút
príprava
15-18 minút
na 175 °C

Suroviny

220 g
100 g alebo mleté mandle
1 ks
1 PL
175 g




Postup

  1. 1

    Na pracovnej doske zmiešame múku, mandle, vajce a UPDATE ZERO. Vpracujeme studené maslo a vypracujeme cesto z ktorého šúľame rožteky. Pečieme na papieri na pečenie.

Diskusia k receptu

milad
UPDATE ZERO je nejaký druh cukru? Tipujem, neviem, pýtam sa. Ďakujem
ula2
a ja sa chcem opýtať ,čo je to UPDATE ZERO???
valeri
A kde je vanilkový cukor, keď vanilkové rožky? A čo je to Update zero? A celkom nerozumiem ani postupu, hlavne vypracujeme studené maslo a vypracujeme cesto ...
marta23
@valeri , ani ja neviem, čo je Update zero. Zero znamená nula. A je tam napísané vpracujeme studené maslo, nie vypracujeme. Ten výraz nie je geamaticky správny. Skôr má byť zapracujeme, to je správne. Iní majú horšie chyby, hlavne hrubé chyby.
lucuska1234
Za tú chybu sa ospravedlňujem, UPDATE ZERO je druh cukru pre diabetikov je to zmes alkoholového cukru Sukrinu so sukralózou.
milad
...vidíš, @valeri , asi som tipovala dobre, že je to cukor. Asi je ho možné nahradiť normálnym, kto môže, však? A čo sa týka tých chýb, minule som sa snažila v jednom recepte na nejaké upozorniť a skoro ma tu ukameňovali. A boli to dosť vážne chyby, nie preklepy a ani som to nemyslela v zlom...takže treba len chváliť a chváliť- znie pre mňa ponaučenie.
evanaaa
Toto je recept pre mňa, ešte by som pridala vanilkový ( nie vanilínový) cukor, alebo aj ten diabetický ( majú v Kauflande). V predajni Norbi Update som cukor kupovala, len neviem, či je to práve táto značka, ale nevadí, je to pre diabetikov. Recept si ukladám.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia