Vynikajúca a ľahká vajíčková nátierka na chlebík hotová za 10 minút.
6
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajíčka si uvaríme natvrdo a prelisujeme cez mriežku na vajíčka. Pridáme 3 trojuholníky taveného syra, 2 lyžice ramy, biely jogurt, prelisujeme 2 strúčiky cesnaku a vymiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme. Na záver vmiešame hrsť pažítky, môže byť aj sušená.
- 2
Nátierku necháme vychladiť, potom natierame na chrumkavé hrianky, alebo čerstvý chlebík, a pochutnávame si. :) Nátierka je lahodná, a nie je ťažká na žalúdok. TIP: Je výborným základom aj pre avokádovú nátierku, keď už len pridáme mäkké avokádo roztlačené vidličkou. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu