Vajíčková nátierka

mimka946 - fotkamimka946, 7. januára 2013
Vajíčková nátierka
Foto: mimka946

Milujeme ju všetci, je u nás strašne obľúbená na čerstvý chlieb na raňajky či večeru.

10 minút
príprava

Suroviny

2 ks (uvarené na tvrdo)
150 g
štipka
 (Hellmanns)




Postup

  1. 1

    Uvarene vajička si nakrajame na maličke kocky.

  2. 2

    Pripravime si kečup,sol a maslo.Maslo vymiešame s vajíčkami a osolime podla chuti.Potom pridame kečup každy podla svojej chuti.

  3. 3

    Kečup tomu dáva tu spravnu vôňu,farbu a chuť.

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
plk
plk
Dalsia obmena - menej masla, kusok taveneho syra (potom ale netreba velmi solit), bez kecupu ale zato s troskou horcice.
Ale ako pisete - "kazdy podla svojej chuti". A... tiez nasa oblubena :-).
mimka946
áno aj tak to zvyknem robiť ale takáto sa u nás osvečila viac a ja sama taktiež radšej túto s kečupom :)
používateľ nemá avatar
plk
plk
V mojom okoli naozaj oblubena. A da sa doplnat/menit podla chuti, pripadne stavu chladnicky. Moj potomok si este prida platok sunky navrch, ja mam rad s pazitkou.
Ja som predsa chvalil :-). Mam rad taketo jednoduche a nenarocne (v dobrom slova zmysle) recepty.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia