Úžasná pizza

pepiska2812 - fotkapepiska2812, 12. januára 2013

Vyskúšala som už veľa receptov na domácu pizzu,ale ani jeden sa mi tak nepozdával.Ale keď som raz bola na návšteve u mojej sesternici a Zobraziť celý popisVyskúšala som už veľa receptov na domácu pizzu,ale ani jeden sa mi tak nepozdával.Ale keď som raz bola na návšteve u mojej sesternici a tá jej mi ozaj zachutila.Je veľa receptov,ale budem rada ak tú moju niekto vyskúša.

20 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

Kvások:
0,3 dcl (vlažné)
1 ČL
1/2 kocky
0,5 kg
1
2 ČL
2 PL




Postup

  1. 1

    Urobíme si kvások z vlažného mlieka, lyžičky cukru a kvasníc...

  2. 2

    Keď napučia kvasnice vylejeme do zbytku surovín a vypracujeme cesto z múky, žĺtka, soli a oleja...

  3. 3

    Ja robievam zvyčajne dvojitú dávku, a vyjde mi to tak na 3 plechy...

  4. 4

    Obložíme podľa vlastnej chuti, ja dávam kečup, šunku, nejakú suchú salámu, šampiňóny, kukuricu, nivu, eidam a poprípade olivy a pod... 100 ľudí 100 chutí. Vyskúšajte a prajem DOBRÚ CHUŤ!!!

Diskusia k receptu

marienka44
@Pepiska2812 , Taliani nepouzivaju kecup, je to pre nich urazka . :-)
daj radsej paradajkovy pretlak. Ja mam domaci, taka hustejsia stava.
medovnicek
mám tiež svoj overený recept, ale rada skúšam aj nové, takže si tvoj recept ukladám
egreska
ja zase nemám rada ,ked je v pizzovom ceste vajce a mlieko..to cesto je potom také "koláčové" ..ale 100 ludí -100 chutí :-)
orchidea
tiež nepoužívam do cesta mlieko a vajce iba vodu ale tak ako píše @egreska každému podľa chuti....recept si uložím a nič zato nedám ak ho aj vyskúšam....
pepiska2812
Ano ano ma sa nechat nakysnut,asi som to zabudla napisat...treba ho nechat nakysnut a potom si ho ja rozdelim na tri casti a vygulam a davam na plech... :) Ja zas nemam rada ani v pizzerii tenke cesto,presne ako vravite...kazdemu chuti nieco ine...ale budem rada ak vyskusate ...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia