Foto: pepiska2812
Vyskúšala som už veľa receptov na domácu pizzu,ale ani jeden sa mi tak nepozdával.Ale keď som raz bola na návšteve u mojej sesternici a Zobraziť celý popisVyskúšala som už veľa receptov na domácu pizzu,ale ani jeden sa mi tak nepozdával.Ale keď som raz bola na návšteve u mojej sesternici a tá jej mi ozaj zachutila.Je veľa receptov,ale budem rada ak tú moju niekto vyskúša.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Urobíme si kvások z vlažného mlieka, lyžičky cukru a kvasníc...
- 2
Keď napučia kvasnice vylejeme do zbytku surovín a vypracujeme cesto z múky, žĺtka, soli a oleja...
- 3
Ja robievam zvyčajne dvojitú dávku, a vyjde mi to tak na 3 plechy...
- 4
Obložíme podľa vlastnej chuti, ja dávam kečup, šunku, nejakú suchú salámu, šampiňóny, kukuricu, nivu, eidam a poprípade olivy a pod... 100 ľudí 100 chutí. Vyskúšajte a prajem DOBRÚ CHUŤ!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
daj radsej paradajkovy pretlak. Ja mam domaci, taka hustejsia stava.
www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Pizza-Margherita-Napoletana...
najlepsia (a to pizzu peciem velmi casto). ziaden pretlak, ani kecup, paradajky v konzerve! len ich ochutit bazalkou a solou :) ak by ste mali cas a vela paradajok v lete, mozete si predpripravit originalnu paradajkovu omacku, vhodnu aj na cestoviny, ci maso :)
www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Sugo-pomodoro...