Foto: anajs
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Suroviny
Cesto: | |
2 ks |
|
2 hrnčeky |
|
1/2 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 hrnček |
|
|
|
Plnka: | |
400 ml |
|
2 ks |
|
10 lyžíc |
|
500 g |
|
1 ks |
|
|
|
Poleva: | |
2 ks |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto okrem kakaa zmiešame. Plech pomastíme a vysypeme múkou, vylejeme 1/2 cesta, do druhej pridáme kakao a nalejeme na svetlé cesto. Pečieme - pri 190 C cca 20 min.
-
2
V mlieku, do ktorého sme pridali cukor uvaríme pudingy a ešte do teplého zašľaháme maslo. Potom pridáme tvaroh, rum, dobre premiešame a krém nanesieme na vychladnuté cesto. Dáme na 2 hod. do chladu stuhnúť.
- 3
Nad parou rozpustíme čokoládu, odstavíme z ohrevu a vmiešame kyslé smotany a natrieme na koláč. Hotový koláč dáme stuhnúť. Najlepšie cez noc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu