Foto: amexa
Jednoduchy rychly a uzasny tvarohovo-ovocny kolacik pri ktorom netreba umyvat kopu spinavych riadov. Najlepsi je vychladeny :-)
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
Cesto drobenka: | |
1 hrnček |
|
100 g |
|
1/2 hrnček |
|
1/2 balicek |
|
Plnka: | |
500 g |
|
(1 kelímok) |
|
200 ml |
|
1 balicek |
|
1 |
|
1/2 hrnček |
|
150 g |
|
Postup
-
1
Pripravíme suroviny.
-
2
Vymiešame suroviny na cesto - ževraj stačí spraviť drobenka (ja neviem ako na to tak som vypracovala cesto úplne).Položíme cesto vedla a do misky nahadžeme suroviny na plnku.
-
3
Zmiešame suroviny na plnku. Postruhame 3/4 cesta na spodok nadoby (da sa robit aj v tortovej forme - 28cm), vylejeme plnku a postruhame zvyšok cesta.
-
4
šupneme do predhriatej rury na 160 na cca 45 min - keď je koláčik navrchu zlatý. Najlepší je z chladničky :-)
aj pretom ze je uplne jednoduchy na pripravu a fakt mnamkovy