20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
| Cesto : | |
| 2 hrnčeky |
|
| 1 hrnček |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 hrnček |
|
| 3 ks |
|
| 3 lyžice |
|
| 1 ks |
|
| Plnka : | |
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| 500 ml |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
Postup
-
1
Uvaríme si puding a necháme ho vychladiť. Tvaroh, žĺtok a vanilkový cukor vymiešame a pridáme vychladený puding.
- 2
Vajcia a cukor vymiešame, pridáme olej, vlažnú vodu, múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Tvarohovú zmes dáme do zdobítka alebo mikroténového sáčku, odstrihneme rožtek a robíme mriežku na cesto. Dáme piecť do rúry na 175°C 30 minút.
- 3
Takto vyzerá po upečení ..
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu