Foto: danculka
8-10
porcií
porcií
30 s 12 hodinovým od minút
príprava
príprava
Suroviny
veľké balenie |
|
2ks |
|
500g |
|
2ks |
|
200g mrazené |
|
50g |
|
2ks |
|
1/2dl |
|
trošku pre farbu |
|
6ks+9 ks j. a pár jahôd na vrch torty |
|
1ks |
|
1ks |
|
Postup
-
1
Prvú plnku si urobíme z tvarohu,2ks kyslej smotany,vanilkového cukru a roztlačených rozmrazených jehôd...na dno dáme dva rady piškót a potom navrstvíme plnku a na vrch znovu dáme piškóty...
-
2
do druhej plnky dáme pepermitový likér a trošku šumienky kiwi na farbu a vymiešame s kyslou smotanou 2 ks a navrstvíme na piškóty....
-
3
na vrch dáme kiwi na plátky,zakryjeme alobalom a dáme do chladu na celú noc...
-
4
ráno pokračujeme,zo smotany ušlaháme šlahačku s 1ks van.cukru...
-
5
šlahačkou , cez cukrárenské vrecko ozdobíme vrch torty a dozdobíme jahodami...
-
6
no a môžeme podávať....dobrú chuť!
Diskusia k receptu