Tvarohovo-smotanová torta (fotorecept)

Autor receptu: danculka

8-10
porcií
30 s 12 hodinovým od minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Prvú plnku si urobíme z tvarohu,2ks kyslej smotany,vanilkového cukru a roztlačených rozmrazených jehôd...na dno dáme dva rady piškót a potom navrstvíme plnku a na vrch znovu dáme piškóty...
  2. do druhej plnky dáme pepermitový likér a trošku šumienky kiwi na farbu a vymiešame s kyslou smotanou 2 ks a navrstvíme na piškóty....
  3. na vrch dáme kiwi na plátky,zakryjeme alobalom a dáme do chladu na celú noc...
  4. ráno pokračujeme,zo smotany ušlaháme šlahačku s 1ks van.cukru...
  5. šlahačkou , cez cukrárenské vrecko ozdobíme vrch torty a dozdobíme jahodami...
  6. no a môžeme podávať....dobrú chuť!