Tvarohovo-smotanová torta (fotorecept)
Autor receptu: danculka
8-10 porcií |
30 s 12 hodinovým od minút príprava |
Postup- Prvú plnku si urobíme z tvarohu,2ks kyslej smotany,vanilkového cukru a roztlačených rozmrazených jehôd...na dno dáme dva rady piškót a potom navrstvíme plnku a na vrch znovu dáme piškóty...
- do druhej plnky dáme pepermitový likér a trošku šumienky kiwi na farbu a vymiešame s kyslou smotanou 2 ks a navrstvíme na piškóty....
- na vrch dáme kiwi na plátky,zakryjeme alobalom a dáme do chladu na celú noc...
- ráno pokračujeme,zo smotany ušlaháme šlahačku s 1ks van.cukru...
- šlahačkou , cez cukrárenské vrecko ozdobíme vrch torty a dozdobíme jahodami...
- no a môžeme podávať....dobrú chuť!
|