jednoduché, nie moc sladké a hlavne bez maslovej plnky ... teda skoro diétne ...:)
30 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Piškóta: | |
| 200 g |
|
| 150 g |
|
| 4 ks |
|
| 10 PL |
|
| 10 PL |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
| (džem) |
|
| plnka: | |
| 500 g (vedierko) z Lidlu |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks, alebo jogurt |
|
| 1 ks |
|
| na namáčanie piškót |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín si upečieme piškótu a necháme ju vychladnúť. Do hrnčeka si uvaríme dobrú kávu, asi 2 dl.
- 2
Piškótu natrieme džemom. Piškóty namáčame do kávy a kladieme na džem.
- 3
Tvaroh, kyslú smotanu a do tuha vyšľahanú šľahačku opatrne, zľahka zmiešame a osladíme vanilkovým cukrom. Natrieme na piškóty.
- 4
Povrch uhladíme a posypeme kakaom, grankom, čokoryžou ... a pod. Dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 4 hodiny.
- 2









Diskusia k receptu