Tvarohové pampusky bez kysnutia

adeja - fotkaadeja, 23. februára 2014
Tvarohové pampusky bez kysnutia
Foto: adeja

Recept som objavila tu na vareche,no trošku som ho upravila a ponukam vám ho. Možno ste ho ešte nezaregistrovali a to je škoda ;-) Zobraziť celý popisRecept som objavila tu na vareche,no trošku som ho upravila a ponukam vám ho. Možno ste ho ešte nezaregistrovali a to je škoda ;-) hodinka námahy a dezert je na svete. Podotýkam,výborný ;-)

30
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

220 g
200 g
2 ks
 alebo sóda
3 Pl
1 PL
štipku
 na vysmážanie




Postup

  1. 1

    Jednoducho si vypracujeme cesticko,15 minút ho necháme oddychovať a potom vykrajujeme pampusiky. Nie sú hrubé,ale v oleji napuchnú ;-)

    Tvarohové pampusky bez kysnutia - obrázok 1
  2. 2

    A tu sú už vysmazene,pripravené na to, že budú veľmi rýchlo zjedene!

    Tvarohové pampusky bez kysnutia - obrázok 2

Diskusia k receptu

radost
verím ti každé slovo..ked sme boli ešte úplná rodina -rozumej s deťmi - robievala som ich rada - pre ich jednoduchosť a dobrú chuť..
veru-tieto fašiangy som ešte nerobila ..neviem..či vysmažiť -pre dodržanie tradície..len -toľkooo tohooo tukuuu..nuž - lakomá som../asi/...:-))
malusa
@radost kludne ich daj na peciaci papier po upeceni potri maslom a budu bez oleja vynikajuce.
lara1705
všetko čo je tvarohove mam rada ale nie je tam malo cukru?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia