Foto: adeja
Recept som objavila tu na vareche,no trošku som ho upravila a ponukam vám ho. Možno ste ho ešte nezaregistrovali a to je škoda ;-) Zobraziť celý popisRecept som objavila tu na vareche,no trošku som ho upravila a ponukam vám ho. Možno ste ho ešte nezaregistrovali a to je škoda ;-) hodinka námahy a dezert je na svete. Podotýkam,výborný ;-)
30
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jednoducho si vypracujeme cesticko,15 minút ho necháme oddychovať a potom vykrajujeme pampusiky. Nie sú hrubé,ale v oleji napuchnú ;-)
-
2
A tu sú už vysmazene,pripravené na to, že budú veľmi rýchlo zjedene!
veru-tieto fašiangy som ešte nerobila ..neviem..či vysmažiť -pre dodržanie tradície..len -toľkooo tohooo tukuuu..nuž - lakomá som../asi/...:-))