Tvarohové košíčky s marcipanovým srdiečkom fotorecept
Poteší oko a aj chuťové poháriky.
20
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Listkové cesto vyvaľkám na tenko a formičkou som vykrojila kolieska.Kolieska som potom vtlačila do formičky.Ak nemáte ostré formičky,tak treba vykrojiť primerane veľké koliesko.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pripravím plnku.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Plnku rozdelím do košičiek.a na vrch ešte zo zbytkou som vykrajala srdiečka.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Použila som túto marcipanovú hmotu na vychladené košičky.Hmotu som vyvaľkala a vykrajovačkou srdiečka som vykrojila a ozdobila.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu