Mala som v chladničke tvaroh a potrebovala som ho minuť a keďže mi aj ríbezle ostali tak som to vymyslela takto :)))
porcií
príprava
Suroviny
| 12 ks |
|
| Kakaový krém: | |
| 40 dkg |
|
| 4 PL |
|
| 125 g |
|
| 2 PL studená |
|
| 1 PL |
|
| Višňový krém: | |
| 40 dkg |
|
| 120 g |
|
| 4 PL |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL studená |
|
| Želé: | |
| 1 bal. |
|
| 3 PL |
|
| 500 ml studená |
|
|
|
|
Postup
-
1
Dno tortovej formy vyložíme piškótami.
-
2
Tvaroh, práškový cukor vymiešame na hladko, do jednej primiešame kakaový miláčik a do druhej višňový jogurt. Želatínu necháme napučať vo vode, roztopíme a primiešame 2 PL krému, potom želatínovú zmes primiešame do tvarohového krému.
-
3
Kakaovo tvarohový krém navrstvíme na piškóty.
-
4
Na krém dáme ríbezle a iné ovocie. (ja som dala na to bobuľové ovocie, ktoré viem len po maďarky Josta).
-
5
Navrstvíme aj jogurtoví krém. Dáme do chladničky stuhnúť.
-
6
Po stuhnutí na tortu dáme ríbezle. Želé urobíme podľa návodu.
-
7
Želé nalejeme na tortu, dáme do chladničky stuhnúť.
-
8
Nakrájame a podávame :)))









Ste šikovná a kreatívna. Chválim. :-)
Ďakujem za pochvalu :)))