Foto: pusta
Tvarohové nátierky sú výživné a zdravé. Najchutnejšie sú doplnené čerstvou zeleninkou, teraz na jar mladou redkovkou a výborné raňajky boli na stole.
porcia
príprava
Postup
-
1
Pripravila som si potrebné suroviny.
-
2
Pokrájanú jarnú cibuľku aj s vňaťou som dala do misy.
-
3
Pridala som tvaroh, ktorý som rozdrobila vidličkou.
-
4
K tvarohu som pridala Perlu,...
-
5
...celú rascu,...
-
6
...sladkú metú červenú papriku,soľ...
-
7
...kyslú smotanu a...
-
8
...celé som dobre premiešala, až kým nevznikla dobre rozotierateľná hmota.
-
9
Hotovú nátierku som natrela na krajce čerstvo upečeného chleba a posypala som ju ešte vňaťou jarnej cibuľky a doplnila plátkami mladej jarnej redkovky. Túto nátierku možno použiť na plnenie syrových kornútikov a roliek, salámových a šunkových roliek, plnenie paradajok, paprík, šalátových uhoriek vajíčok a ako súčasť studených mís.
S reďkovkou urobím na budúci rok , keď budem mať novú úrodu reďkoviek.
som veľmi rada, že chutila :-)
dakujem za skvelú správu.
to som ani vo sne nečakala, o to vac ma to teší :-)
som rada, že vám obom tak chutilo :-)
fíííha, ten recept @honestka musím pozrieť a skúsiť, to potom musela byť lahôdka.
dakujem a pozdravujem vás do Calgary :-)