Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme zmäknutý margarín, prelisovaný tvaroh a štipku soli. Premiešame.
- 2
Do múky vmiešame prášok do pečiva a striedavo s bielkovým snehom ju zapracujeme do tvarohovej hmoty. Vmiešame hrozienka a oddelíme asi 2/3 cesta.
- 3
Časť bieleho cesta dáme na dno pripravenej bábovkovej formy. Do zostávajúcej tretiny primiešame kakao a lyžicou ho ukladáme do formy so zvyškom bieleho cesta, aby vznikla mramorová štruktúra.
- 4
Pečieme asi hodinu pri miernej teplote. Upečenú bábovku vyklopíme. Po vychladnutí ju polejeme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu