Foto: sheenastaley
Tento recept ma naučil kamarát a ja som sa do tohto jedla tak zamilovala, že si ho teraz musím robiť stále. Ingrediencie sa dajú Zobraziť celý popisTento recept ma naučil kamarát a ja som sa do tohto jedla tak zamilovala, že si ho teraz musím robiť stále. Ingrediencie sa dajú do nekonečna obmieňať aby sa jedlo nezunovalo a samozrejme aj existuje milión podobných receptov, ale tento je rozhodne najlepší a všetkým odporúčam ho rýchlo vyskúšať, je to pomerne jednoduché a rýchle takže neolutujete :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si jarnú cibulku a cesnak. Na panvici rozpálime olej(v prípade, že máte tuniaka v oleji, tak odporúčam vyliať olej z neho na panvicu a prípadne len doplnit obycajný olej podľa potreby. Vysypeme cibulkua cesnak na panvicu a necháme speniť. (Cesnak o niečo neskor aby nezhorkol...
- 2
Pridáme tuniaka a chvíľku posmažíme. Následne pridáme nadrobno nakrájané paradajky, znovu hvílku posmažíme, aby pustili šťavu a pridáme zeleninovu zmes ( najviac odporúčam Bonduelle mexiko ale keď nie je po ruke, postačí akákoľvek iná zmes, napríklad aj mrazená :) ) Pridáme koreniny(podľa chuti) a za stáleho miešana varíme a nechávame jednotlivé ingrediencie sa poriadne pozoznamovať.
- 3
Uvarené špagety trošku podlejeme olejom aby sa nelepili a na vrch vysypeme na kúsky nakrájanú mozzarellu. Vezmeme tuniakovú zmes a vylejeme na špagety a mozzarellu a až v tomto momente všetko spolu poriadne zamiešame. Podávame posypané nastrúhaným syrom a podľa chuti pokropené slaninkou. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu