Tuniakové cestoviny v paradajkovej omáčke

marcelc - fotkamarcelc, 30. novembra 2013
Tuniakové cestoviny v paradajkovej omáčke
Foto: marcelc

Jeden z receptov ktorý sa hodí ako rýchla večera ak máte málo času.

3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
400 g
1 ks
2 strúčiky
2 PL
3 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme cibuľku, pridáme pretlačený cesnak a popražíme ešte cca 1 min.

  2. 2

    Zalejeme paradajkami z konzervy a pridáme zvyšné suroviny. Privedieme do varu a povaríme zhruba 20 minút. Dochutíme a podávame s cestovinou. Ak máme po ruke tak s nasekanou cerstvou bazalkou, kto má rád môže namiesto čierneho korenia použiť cayanské prípadne s cibuľkou opražiť aj chilli papričku.

Diskusia k receptu

paploska
tuniaka som nikdy nedávala do kopy s hrachom, zaujímavé....
eviana
takúto kombináciu chutí som ešte neskúšala, vyzerá to zaujímavo, chválim :)
cesminaz
Tak toto je pre mna ako vysite ;-)) milujem tuniaka a tento recept mi pripomina tak trocha chut tuniakovej pizze.Myslim kvoli tym ingredienciam co dotoho idu..az naten hrach.Fotka je perfektna,vyzera to bozsky ;-) Urcite vyskusam,no este porozmyslam,ze s akou cestovinou by to aj "dobre" vyzeralo,nielen dobre chutilo :) vdaka za recept KK
marcelc
Dobre to vyzera s Farfalle. Ten hrach k tomu tuniakovy velmi dobre ide, myslim ze by to fungovalo aj bez oliv s viac hrachom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia