Tuniak s údenými jalapeno papričkami

delina - fotkadelina, 2. marca 2015
Tuniak s údenými jalapeno papričkami
Foto: delina

Recept mám z TV Paprika. Lepšieho tuniaka sme nejedli.

3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
250 ml (alebo na varenie)
2-3 ks




Postup

  1. 1

    Tuniaka si nakrájame na kocky. Osolíme, okoreníme a do zlata opečieme na zmesi masla a oleja.

  2. 2

    V mixéri si rozmixujeme 2-3 chipotle papričky (údené jalapeno v paradajkovej omáčke) so smotanou.

  3. 3

    Prelejeme tuniaka, necháme zovrieť a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou alebo tortillami.

Diskusia k receptu

mata3636
Možno dobré, ale na tom tanieri to vyzerá otrasne, len tak nahádzané, okydaný tanier🫤




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia