Tuc Tuc krekry

egreska - fotkaegreska, 19. januára 2010
Tuc Tuc krekry
Foto: egreska

Krehučké, rozplývajúce sa na jazyku..

10 minút
na 200 °C

Suroviny

125  g
1/2 čl
1/2 čl
70 g
125 g
1
2 čl




Postup

  1. 1

    Všetko hodime do mixera s nožmi a miešame dokym sa cesto nespojí. Odložime ho na pol hodinku do chladničky.

  2. 2

    Rozvalkame a vykrajujeme krekry.Potrieme zvyšnym bielkom a posypeme semiačkami.

  3. 3

    Pečieme na 200 st 10 min.

Diskusia k receptu

cukrarka
presne nieco taketo som hladala, že upečiem slané a aby s tým nebolo veľa roboty
miluna
Je to veľmi dobré, ale je tam uvedená veľmi malá dávka, ja som to urobila z dvojitej, aj tak toho nebolo veľa. Nabudúce to budem robiť aspoň z 1/2 kg múky. Inak všetkým na oslave chutilo:).
etulik
jednoduché a dobré vyzeraju..mňam...určite vyskúšam. Milujem tvoje recepty....-)
irenaw
pomaly sa stávajú našou silvestrovskou klasikou ;-)

ĎAKUJEME
kika1212
naozaj krehké, v strede vzdochoprádzne. To v obchode nekúpiš. Musím vyskúšať...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia