Trojfarebná bábovka
Foto: droetker
Komerčný recept
porcií
príprava
na 130-150 °C
Postup
-
1
Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky s cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Postupne na najnižšom stupni zašľaháme žĺtky, olej a kypriaci prášok. Cesto rozdelíme na 3 rovnaké diely a do každého zašľaháme na najnižšom stupni po jednom pudingu. K zmesi s malinovým pudingom pridáme arómu. Do vymastenej a múkou vysypanej formy (Ø 23 cm) nalejeme postupne čokoládovú, malinovú a vanilkovú zmes. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. <br /><br /> Elektrická rúra: 150 °C<br /> Teplovzdušná rúra: 130 °C<br /> Plynová rúra: stupeň 2<br /><br /> Doba pečenia: asi 45 minút
- 2
Bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť.
- 3
Na ozdobenie pripravíme polevu s mliekom podľa návodu na obale. Bábovku polejeme polevou a necháme stuhnúť.
- 4
<b>TIP:</b> Na ozdobenie môžeme použiť taktiež Polevu svetlú alebo Polevu tmavú.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu