Triples dulce de leche

Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 29. októbra 2009
Triples dulce de leche
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
360 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Mlieko, cukor, vanilku a sódu bikarbónu za stáleho miešania varíme na nízkej teplote asi 6 hodín.

  2. 2

    Vychladnutou zmesou naplníme oblátky, ktoré namočíme do čokolády alebo ich čokoládou posypeme. Ozdobíme mätou.

  3. 3

    Náš tip: Krém možno použiť aj ako plnku do rôznych múčnikov.

Diskusia k receptu

violenka
Tak môže to byť úžasné, ale kto vydrží stáť pri hrnci 6 hodín a miešať?
egreska
Ja som ho uz skušala ,je vyborný,chutí inak ako uvarene salko..
vieronik
Vyzerá to úžasne, ale neviem či skúsim, tan čas pri sporáku je neskutočný!
grandma
No tak to je recept ktorý sa predsa doma nedá robiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaujímavé video z archívu TV Varecha